Protože všichni víme, že jen krátké články potěší, nechoďme dlouho kolem horké kaše - pojďme rovnou na samotné 3 důvody:

1) Chceme vás ZLÁKAT na marketing. 
Ano, slyšíte správně, přemýšlíme sobecky. Víme, že po dokončení webu vám hned nabídneme s námi zkusit marketing. A víme, že bez pořádného webu to nejde - a protože žádný klient nechce za web utratit tolik peněz, prostě se smíříme s tím, že ho uděláme skoro zadarmo…

2) Máme zájem o DLOUHODOBOU spolupráci. 
Další sobecký důvod. K čemu by nám byl klient, který by po dvou měsících nespokojeně odešel? Teda, kromě negativní reference… Dlouhodobá spolupráce vyžaduje dobře odvedenou práci při budování základů. Proto rádi položíme virtuální základy vašeho nového webu tak, aby nám v úspěšné dlouhodobé spolupráci už nic nestálo… Je to jednoduché.

3) Chceme vás ZAUJMOUT.
Naším cílem je vám ukázat, že to děláme jinak. Všude po vás budou chtít, abyste napřed zaplatili, a teprve pak se budou snažit… Ale takhle to v životě nefunguje. U nás se nejprve snažíme, a pak po vás chceme zaplatit. A pokud se nakonec rozhodnete s námi marketing nezkusit? Tak se nedá nic dělat, budeme vědět, že jsme odvedli dobrou práci, a třeba se v budoucnu nakonec na nějaké formě spolupráce přece jen domluvíme… Pořád lepší než negativní reference na web, který byl osekán v samotných základech kvůli nedostatečnému rozpočtu.

Pokud vás to zaujalo, zanechte nám vzkaz ve formuláři níže, rádi připravíme marketingově vytuněný web na míru i vám!